Rehberlik Servisimiz tarafından ''Akran Zorbalığı ''semineri verildi

Öğrencilerimize Rehberlik Servisi tarafından “Akran Zorbalığı” semineri düzenlendi.Akran zorbalığı, öğrencileri psikolojik ve sosyal açıdan etkileyebilen, tüm paydaşlarca üzerinde durulması gereken bir konudur.Rehber Öğretmenlerimizin  ‘’Akran Zorbalığı‘’ seminerinde öğrencilerimizi zorbalık nedir ,zorbalık davranışını nasıl tanırız, zorbalığa maruz kaldığımızda yada şahit olduğumuzda nasıl hareket etmeliyiz gibi sorular ekseninde öğrencilerimizi bilinçlendirdi. Drama ve oyun etkinlikleriyle davranışın yerleştirilmesi sağlandı. Semineri düzenleyen Rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Konu ile ilgili aşağıdaki broşürü velilerimizin incelemesini ve çocukları ile bu konuda sohbet etmelerini öneriyoruz.

24-12-202324-12-2023