Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından ''Su Verimliliği''semineri verildi.

Ülkemizde su kaynaklarının korunması ve etkin kullanılması amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı  koordinasyonunda başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği" kapsamında, Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüz eğitmenleri tarafından  öğrencilerimize seminer verildi.

30-12-202330-12-202330-12-2023Etkinlik kapsamındaöğrencilerimize su kaynaklarının önemi, bilinçli su kullanımı ve su tasarrufu konularında bilgilendirici sunumlar ile su verimliliğine yönelik eğitici video gösterimleri yapıldı. Su kaynaklarının verimli ve sürdürülebilir bir şekilde yönetimini sağlamak hususunda farkındalık oluşturmak maksadıyla öğrencilere bilgilendirici broşür, eğitici dokümanlar ve materyaller hediye edildi.